RAAD Hillegom

RAAD Hillegom is sinds 1999 een geheel zelfstandig opererend kantoor en stelt zich ten doel om de belangen van ondernemingen in het MKB-segment op een hoog kwalitatief niveau te behartigen. Wij kennen een duidelijke kantoorfilosofie. Daarin staan de volgende voorwaarden:

  • Kwaliteit  en integriteit
  • Resultaatgericht
  • Ondernemend

Een belangrijk uitgangspunt voor ons is de persoonlijke benadering van onze cliënt-relaties. Iedere ondernemer, onderneming en relatie is in onze ogen uniek.

Beroepsorganisatie

Wij zijn als kantoor aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB).

Contactpersoon

W.G.M.(Wim) van Saase FA RBc

Duidelijke prijsstelling

Inspelend op de steeds groter wordende vraag in het MKB naar ondermeer inzichtelijkheid in declaraties, prijsstelling en klantgerichtheid biedt RAAD juist datgene wat de ondernemers in de afgelopen jaren zijn gaan missen: een meedenkende all-round adviseur op financieel-administratief en fiscaal gebied, die een heldere en concurrerende prijs/kwaliteitsverhouding biedt.

Netwerk met specialisten

Voor ondersteuning bij specialistische vraagstukken kunnen wij altijd een beroep doen bij dienstverleners uit de financiële, fiscale, personele en juridische sector. Zo beschikken wij bijvoorbeeld over contacten met accountantskantoren, banken, personeelsmanagement-adviesbureaus en leasemaatschappijen.